Werkwijze

Het ontwerpen en bouwen van een website is een serieus project wat technische en grafische know-how vereist. Hoewel elke website anders is, kan het opzetten van een website wel volgens een vast plan gebeuren. Door onze doordachte manier van inrichten en beheren van onze servers, infrastructuur en software hebben we een ideale mix voor een goed product. Dit komt tot z'n recht in een duidelijk stappen plan voor de uiteindelijke oplevering van uw website.

De 1e stap - Het kennismakingsgesprek
Tijdens dit eerste gesprek is het belangrijk om elkaar beter te leren kennen. Wat zijn uw wensen en wat zijn de mogelijkheden om dit voor u te realiseren. 

De 2e stap - Pakket samenstelling
Kunt u toe met het MKB-Pakket, of wilt u diverse aanvullingen? U krijgt een duidelijke prijs afspraak, met de te leveren diensten op schrift.

De 3e stap - Webdesign
Tijdens de design fase moet er voor een lay-out gekozen worden. Belangrijke zaken voor het design zijn het gebruik van de kleuren, het lettertype, gebruik van foto materiaal en structuur van de website. Deze bouwen we voor u, naar aanleiding van het kennismakinggesprek. U krijgt tussentijds een preview (eerste aanzicht) van de website, zodat we in samenspraak de definitieve versie kunnen opleveren.

De 4e stap – Webhosting
Tijdens deze stap zal de webhosting ingericht gaan worden, e-mail adressen, database, spamfiltering, virusfiltering en meer. Alles waar u niets van wilt weten, en wat gewoon moet werken.  

De 5e stap - Inhoud van de website
Voor het bouwen van de website kan beginnen zal door de klant teksten en foto materiaal worden aangeleverd. Deze zullen op de website worden samengevoegd zodat het een geheel is. Met extra grafisch elementen kan de website worden aangekleed om er een sterk geheel van te maken.

De 6e stap - Oplevering van uw website
De website gaat “ LIVE”.  Uw bezoekers kunnen de website gaan bekijken.

De 7e stap - Beheren van uw website
Na het opleveren van de website en het ontvangen van de eerste bezoekers op uw website, wilt u uw website ook actueel houden. U kunt de site zelf onderhouden. Uitleg over de werking van uw site, vind u onder het menu  "Support". U kunt dit ook uitbesteden aan Shark Design.